Tandlæge og tandklinik i Favrskov, Gjern & Fårvang

I juni 2022 påtog Samah Al-Atwani sig ejerskabet af klinikken, som hun købte fra den tidligere ejer, tandlæge Inge Møller. Med Samah ved roret fortsættes det velafstemte samarbejde med tandplejer Lone og klinikassistent Trine, sikrende kontinuiteten af de kendte ansigter, der har været en del af klinikken i tre årtier.

 

Det er vores prioritet, at du altid føler dig tryg og velkommen hos os, og vi stræber efter at opretholde en høj standard i vores faglighed, så du altid oplever topkvalitetsbehandling.

 

Du kan finde vores klinik i et stille kvarter, hvor der tilbydes gratis parkering og nem adgang for alle, inklusiv kørestolsbrugere.

Ny patient

Ring til os. Nye patienter er velkomne.

Ring og aftal en tid: 86 96 63 60 | e-mail: info@tandklinikkenthorso.dk

 

Ved dit første besøg i vores klinik, er det essentielt at du er klar til en grundig helbredsundersøgelse, der vil blive brugt til at etablere din patientprofil. Hvis der opstår behov for yderligere behandlinger, vil vi i fællesskab fastlægge en behandlingsplan. Herunder får du et skriftligt estimat af de forventede udgifter. For at sikre en problemfri start, skal du medbringe dit sundhedskort og ankomme ca. 5 minutter før din tidsbestilling, for at vi kan registrere dig i vores system. Nye patienter skal være opmærksomme på, at betaling for det første besøg, som typisk vil være omkring 1.000 kr., forventes på dagen.

 

Det er også vigtigt, at du tager oplysninger om din tidligere tandlæge med, hvis du ønsker, at vi anmoder om en overførsel af din eksisterende journal. Vi glæder os til at tage imod dig!

 

Udeblivelse

Skulle du være forhindret i at møde op som planlagt, beder vi dig om at aflyse senest dagen inden din aftale.

 

Manglende afbud kan resultere i et gebyr på minimum 280 kr.