Nyheder 

Læs de seneste nyheder og blogindlæg fra klinikken

 • 07/05/2024 0 Kommentarer
  Tandkrone: Forebyg dyre skader på tænderne

  Når en tand er svag enten fordi den er skadet, knækket eller har en stor fyldning, kan det være nødvendigt med en tandkrone. Den kan fremstilles i porcelæn, metalkeramik eller guld, som placeres på toppen af tanden eller ovenpå et implantat for at genopbygge tanden. Behandlingen er ofte en billigere løsning som anbefales før tanden knækker, da opbygning eller reparation af en knækket tand kan blive dyr. 

  Læs her mere om, hvad en tandkrone er, samt de mange fordele ved at få lavet en tandkrone forebyggende.

   

  Læs mere
 • 08/03/2024 0 Kommentarer
  Tandrensning: Derfor skal du få renset dine tænder

  At opretholde sund mundhygiejne er afgørende for dit velbefindende, og en vigtig del af rutinen er regelmæssige tandeftersyn hos tandlægen. Her undersøger vi grundigt dine tænder, tandkød og generelle mundsundhed. Nogle gange kan det imidlertid være nødvendigt med en mere dybdegående behandling for at komme plak og tandsten til livs. Her kommer tandrensning ind i billedet. Behandlingen er skånsom, effektiv og forebygger mundsygdomme og dårlig ånde.

  Nedenfor vil vi fortælle mere om, hvad en tandrensning går ud på, hvorfor den er vigtig og hvad den koster.

  Læs mere
 • 29/02/2024 0 Kommentarer
  Tandeftersyn: Forstå, hvorfor det er vigtigt at gå til tandlæge regelmæssigt

  Vi kender det godt: Pludselig har man så travlt i livet, at man glemmer at passe ordentligt på sig selv. For nogle mennesker er tandeftersynet en af de første ting, der ryger i forbifarten. Det kan også være, du lige er flyttet og ikke har fundet en ny tandklinik endnu, eller at du tøver, fordi du er bekymret for prisen, eller om et tandeftersyn gør ondt. Uanset grunden er det vigtigt at huske det forebyggende tandeftersyn, som har betydning for din sundhed og dit smil.

   

  Hos Tandklinikken Thorsø er vi her for at besvare alle dine spørgsmål. Og bare rolig, et tandeftersyn behøver hverken at gøre ondt på dig eller pengepungen. Nedenfor kan du læse mere om, hvad et tandeftersyn er, hvorfor det er vigtigt, hvad det koster og hvordan det foregår.

  Læs mere