Tandlæge og tandklinik i Hinnerup, Bjerringbro & Hadsten

I juni 2022 blev Samah Al-Atwani ny ejer af klinikken efter at have overtaget den fra den forrige ejer, tandlæge Inge Møller. Samah viderefører det fremragende teamwork med tandplejer Lone og klinikassistent Trine, hvilket sikrer, at du stadig vil blive mødt af de velkendte ansigter, som har været en del af klinikken i over 30 år.

 

For os er det afgørende, at du føler dig sikker og velkommen, og at vi opretholder en høj faglig standard, så du altid modtager den bedste behandling.

 

Du finder klinikken i et fredeligt område med gratis parkering og let adgang for alle, inkl. kørestolsbrugere.

Ny patient

Ring til os. Nye patienter er velkomne.

Ring og aftal en tid: 86 96 63 60 | e-mail: info@tandklinikkenthorso.dk

 

Når du første gang besøger vores klinik, er det vigtigt at du er forberedt på en omfattende undersøgelse. Denne bruges til at oprette din patientjournal. Skulle der være behov for videre behandling, udarbejder vi sammen med dig en plan for dette, hvor du også kan få et skriftligt overslag over omkostningerne. For at sikre en glidende start, bedes du medbringe dit sygesikringsbevis og ankomme omkring 5 minutter før din aftale, så du kan blive registreret i vores system. Alle nye patienter forventes at betale på dagen for deres første besøg, hvor du skal regne med en omkostning på omkring 1.000 kr.

 

Husk også at medbringe oplysninger om din tidligere tandlæge, hvis du ønsker, at vi skal anmode om overførsel af din nuværende journal. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

Udeblivelse

Hvis du bliver forhindret og ikke kan møde op til den aftalte tid, bedes du venligst aflyse din tid senest dagen før.

 

Hvis du ikke møder op uden at have aflyst, kan dette medføre et gebyr på mindst 280 kr.