Tandlæge og tandklinik i Langå, Ans & Ulstrup

I juni 2022 overtog Samah Al-Atwani ejerskabet af klinikken fra den tidligere ejer, tandlæge Inge Møller. Under Samahs ledelse fortsætter det stærke samarbejde med tandplejer Lone og klinikassistent Trine, hvilket garanterer at de velkendte og betroede ansigter stadig vil være at finde i klinikken, hvor de har været i mere end 30 år.

 

Det er essentielt for os, at du føler dig tryg og vel modtaget, samtidig med at vi bevarer en høj professionel standard, således at du konsekvent får den bedste behandling.

 

Vores klinik er placeret i et roligt område, hvor der er fri parkering og nem adgang for enhver, inkl. kørestolsbrugere.

Ny patient

Ring til os. Nye patienter er velkomne.

Ring og aftal en tid: 86 96 63 60 | e-mail: info@tandklinikkenthorso.dk

 

Når du besøger vores klinik for første gang, bør du forberede dig på en detaljeret førsteundersøgelse, som anvendes til at oprette din patientfil. Hvis der er behov for yderligere behandling, udformer vi en behandlingsstrategi i samarbejde med dig, og du kan få et detaljeret prisoversigt på skrift. Ved dit første besøg er det nødvendigt, at du medbringer dit sygesikringskort og ankommer cirka 5 minutter før din planlagte tid, så vi kan registrere dig i vores system. Det er påkrævet, at alle nye patienter betaler på besøgsdagen, hvilket vil beløbe sig til ca. 1.000 kr.

 

Vær venlig at medbringe kontaktoplysninger på din tidligere tandlæge, hvis du ønsker at vi anmoder om overførsel af din eksisterende journal. Vi glæder os til at møde dig!

 

Udeblivelse

Skulle du være forhindret i at møde op til din aftalte tid, bedes du afbestille din tid senest dagen inden.

 

Ved manglende fremmøde uden forudgående afbestilling, kan du blive pålagt et gebyr på mindst 280 kr.